Mellan havretuggorna på Uppsala Ponnyklubb

Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Ulrika Pernler - 11 juni 2010 11:18

  

Hej! Det var en hel del tissel och tassel igår vid halvsextiden. Fniss och bubbel och så plötsligt stängde dom in sig i sadelkammaren...


Reagerar man?

Näää, inte speciellt mycket. För när det går två grupper med "tonåriga" träningselever samtidigt på torsdagar 17.30 så finns ett överflöd av tissel och tassel och bubbel och fniss, varenda vecka.


Så blev det upprop och den rara gruppen med A-barn räckte över en laddning myggmedel av bästa märket "Mygga"! Choklad fick jag också.


Vaddå A-barn? Jamen det är ju självklart; MicaelA, LisA, LisA, TovA, TovA, SarA, NorA, AlvA och FridA. Och när jag ser dem i stallet och frågar om de kan hjälpa till med något svara de alltid JAAA!!! med ett leende på läpparna.


Det fnissades mer än vanligt på uppropet och sedan smög de allihopa iväg för att göra iordning sina hästar. Vi ställde upp på stallplanen och hade uppsittning.


Vänster om och skritt mot dressyrbanan, ropade jag.


Det var då jag såg det! Samma som ni kan se på bilden ovan. Bokstäver och silvertejp på ryggarna. En uppsättning som jag direkt kände igen som mitt namn trots att de inte var helt i ordning från början.


Jag tror det står "LURK" ropade jag, Vad menar ni med det.


Uppe på banan ordnade de snabbt in sig så att bokstäverna hamnade rätt och en medföljande mamma var rådig och tog fram sin mobil så vi kunde få det på kort!


Sedan skärpte alla till sig och red dagens övning. Tovas "K" blåste av i tredje hörnet redan i traven.


Stort tack och många kramar till min träningsgrupp med inriktning Dressyr för att ni gör att mitt jobb känns värdefullt!

Inte bara för att ni vågar skoja med mig utan för att ni är väldigt ambitiösa och hela tiden vill lära er mer men samtidigt tillåter er att ha roligt! Det är en direkt vinnande kombination om man vill bli en bra ryttare!

Presentation

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards