Mellan havretuggorna på Uppsala Ponnyklubb

Alla inlägg den 2 januari 2012

Av Ulrika Pernler - 2 januari 2012 12:12


Hej! Idag är det måndagen den 2 januari 2012. Igår startade det nya året och idag startar vårterminen på ridskolan.


Nytt år är det också för våra tävlingsryttare både på egen häst och på ridskolehäst och jag  vet att många redan tittat över tävlingsterminen och börjat planera, iallafall för vårens tävlingar.   


Klubben kommer att hålla ett uppstartsmöte för alla våra tävlingsekipage som redan är med i föreningen men också för dem som vill bli medlemmar i år. Det kommer att hållas den 14 januari i cafeterian på Uppsala Ponnyklubbs anläggning. Vi blir glada om ni vill föranmäla att ni kommer så vi kan beräkna fika och annat.  http://www.uppsalaponnyklubb.se/medltraffjan2012.pdf


Till våren har vi anmält lag i följande serier:

Division I Ponnydressyr, serien rids på Regional nivå

Division III Ponnydressyr, två lag, SISU Cup som rids på Lokal nivå

Division II Dressyrallsvenskan Häst som rids på Regional nivå

Division III Ponnyhoppning, två lag, SISU Cup rids på Lokal nivå

Division III Hästhoppning, två lag, AGRIA Länsförsäkringar Cup


För dem som vill träningstävla med sin häst så har jag uppdaterat tävlingsterminen på hemsidan med vårens klubbtävlingar i hoppning och dressyr. En Pay and Jump är också utlagd. Den rids den 8 januari. Fler tillfällen för Pay and Jump  och programridningar kommer att annonseras fortlöpande under hela året.


På ridskolan kör som sagt lektionverksamheten igång ikväll. På sidan för lediga platser kan du själv se var det finns möjlighet att rida. Tips för den som vill rida i mindre grupp med endast sex deltagare är lördagar 14.30 där det just ni finns två lediga platser.


Vi har också lagt till ännu en dressyrgrupp då övriga sex dressyrgrupper idag är fullbelagda. Den nya dressyrgruppen är på fredagar 16.30 för Sara Husén. Så länge det finns ledig plats i gruppen kommer den vara öppen för enstaka ridtillfällen likt Drop ingrupperna. Men bara för elever  som rider minst en gång i ordinarie verksamhet från nivå 6.


Ytterligare en nyhet är gruppen för dig som vill rida Working Equitation på torsdagar 17.30 för gabbi. Både Seniorer och juniorer från nivå 6 som rider minst en gång i ve3ckan i ordinarie verksamhet är välkomna.


Drop in grupperna i hoppning på måndagar 15.30 samt dressyr på tisdagar 15.30  startar redan denna vecka!


Tre nybörjargrupper startar också. De ligger på onsdagar 16.30, torsdagar 15.30 samt lördagar 14.30 I dagsläget finns lediga platser på torsdagsgruppen.


Naturligtvis är alla ovanstående aktiviteter öppna för dig med egen häst som vill komma och vara med!


Håll ögonen öppna då det kommer att tillkomma en del nyheter inom kort!


Vi ses!

Presentation

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards