Mellan havretuggorna på Uppsala Ponnyklubb

Alla inlägg den 26 april 2010

Av Ulrika Pernler - 26 april 2010 19:26

Ikväll blev det vikarie för mina grupper. Jag har nämligen tappat rösten. Inget vidare för en ridlärare om man säger så. Inte var det så värst mycket lättare att ringa vikarier. Man kan ju inte bara slå numret och sedan sitta tyst i andra änden av luren…

Tur att det finns SMS även om jag tycker det är bra mycket trevligare att prata på riktigt. Nu hoppas jag att mina elever visar sig från sin bästa sida ikväll precis som de brukar göra!


Imorgon blir det långresa för Gabbi och mig. Vi ska till Karlstad och föreläsa om våra böcker. Det ska bli roligt! Själv tänkte jag sitta knäpptyst fram till Kristinehamn någonting. Då ska jag börja sjunga upp mig inför allt prat som jag vill göra under dagen.


Fast blir det inget prat för min del får jag väl sköta pekaren till bildspelet. Det är också en viktig uppgift! Så kan jag ju också stå och se trevlig ut. Nog så viktigt!


Våra storhästar har haft rådjursjakt i hagen idag. Ett stackars bortkommet rådjur förirrade sig in i hagen för att smaska på några höstrån. Men se då fick de tjugo hästarna fart. Snart såg vi dem rejsa fram och tillbaka genom hagen med rådjuret i spetsen. Väldigt roligt hade dom. Ja hästarna då. Rådjuret uppskattade nog inte det hela så värst. Monark sprang så att ena skon flög till väders. Väldigt nöjd med dagen i hagen var han!


Att det är nära mellan tamt och vilt såg jag å riktigt idag när stora mamma katt gick på jakt. Hon sågs smyga, tassa och hoppa runt i det höga gräset. Så kom hon ut med den lilla musen i munnen och bar den in under studsmattan. Där lekte hon med den en stund innan hon åt upp den.

Mamma katt smyger så tyst i gräset...

Ligger och spejar länge... sen fångar hon plötsligt en mus!

  

De tittar på varann....   

Det ser skojigt ut. Men slutar inte så kul för den lilla musen...

Presentation

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards