Mellan havretuggorna på Uppsala Ponnyklubb

Alla inlägg den 9 maj 2008

Av Ulrika Pernler - 9 maj 2008 09:27

Hej! Jag har funderat vidare lite på det där  med ridlägren som jag  skrev om i onsdags. Gabbi hade ju Tyska barn på sitt läger. hon fick ett Svensk-Tyskt lexikon i miniformat att ha i fickan. Tur var väl det eftersom det enda Tyska ord hon kunde utantill var "kartoffel" vilket betyder potatis och det har man ju ingen vidare användning för utom vid lunchen möjligtvis.


Den andra instruktören hade diabetesbarn och utrustades med Dextrosol i händelse av insulinkänning. Hur det ser ut och vad som händer kunde hon bara gissa.


Så kom jag att tänka på en sak. Den här ridlägermogulen anordnade ju även konfirmationsläger till häst. Vem höll i dom? Gabbi och den andra tjejen kanske ska tacka sin lyckliga stjärna att de inte blev tilldelade varsin bibel och vit krage...


Funderade på om vi inte skulle kunna anordna ett kombinerat rid- och  rugbyläger på UPK någon gång?

-Hej och välkommen, är det du som har anmält dig som frivillig ledare till nästa veckas läger? Varsågod, här har du dina axelskydd och en ask med plåster. Lycka till!


Eller... Det kanske skulle vara roligare med ett kombinerat rid- och fallskärmsläger.

-Hej! Hästarna står i hagen där borta och planet är bakom husknuten. Glöm inte att tanka innan ni ger er iväg och inga hästar i kockpit!


Man skulle ju också kunna ha ett rid- och löpläger.

-Hej! Ska du jobba? Ta på dig löpskorna och ge dig iväg direkt. Hästarna gick i hagen därborta men nu är det ett stort hål i staketet. Vi har inte sett till dem sedan igår vid lunch. Du har två timmar på dig innan ridlägerbarnen anländer.


Det finns  säkert en hel massa säljande koncept vad det gäller ridläger. Jag vet att det kan vara underbart roligt att gå på ridläger men man bör lägga lite tid på att välja rätt plats. När man har hittat ett läger man trivs med kan man åka dit år efter år och ha lika roligt varje gång!


Nu ska jag gå upp till stallet och ta lite kort på våra hästar när de käkar gräs. Titta i vår Pixbox på eftermiddagen! http://www.pixbox.se/usr_show_id44112_page0_order1.html

Presentation

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards