Mellan havretuggorna på Uppsala Ponnyklubb

Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Ulrika Pernler - 26 mars 2010 15:14

  

Hej! Våren fortsätter att skuffa bort vintern litegrand i taget. Det är rätt så bra ändå när det smälter lite varje dag och sedan fryser till över natten. Då slipper man ta fram fiskestövlarna och ro till jobbet. Jag har hört också att det inte är så värst mycket tjäle i jorden i år och då finns det nog bättre chanser för vattnet att rinna nedåt istället för att bilda sjöar.


I helgen är det tävlingar med stort V. Lördagen ska vi som rider hästdressyr division II iväg till Lurbo på något som man väl kan kalla en heldag... Tävlingen börjar klockan nio på morgonen och sista start för dagen är satt att rida strax före halvnio på kvällen . Bara att börja pasta-ladda redan idag så man står sig!


På söndag har vi dressyrtävlingar på klubbnivå hemma på anläggningen i Lunda. Drygt trettio starter i flera olika klasser.


Ponnylaget i division III hoppning åker till Tierp på söndagen. Där är det hela femton startande lag i serien så man lär ha ätit upp sig ordentligt för att överleva dagen.

Man kan väl kanske sammanfatta med att när det är tävling så får man räkna med att vika hela den dagen åt detta! Det kan nog vara bra att göra så för att kunna fokusera ordentligt också.


Lycka till alla som ska tävla och kom ihåg att en seger behöver inte alls vara att stå överst på prispallen! Våga vara nöjd över din instats!


Har ni sett inslaget med hästagility som cirkuelrar på nätet just nu? Jag såg det först på www.hipsson.se och har sedan sett det bland annat på facebook. Här kommer ett klipp från youtube. Rätt så fantastiskt!


Presentation

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards