Mellan havretuggorna på Uppsala Ponnyklubb

Alla inlägg den 22 april 2011

Av Ulrika Pernler - 22 april 2011 18:48

Hej! Imorse när jag vaknade så hade jag nåt fruktansvärt ont i näsan. Det var konstigt för igår kväll när jag la mig så kände jag ingenting alls och jag tror då inte att jag har rört mig ur fläcken på hela natten med tanke på hur stel jag var när det var dags att stiga upp.


Ni vet hur det är när man är så där trött att man bara dråsar ner i sängen, drar täcket över huvudet och sen inte rör en fena förrän klockan ringer nästa morgon. Om man då bara ålar lite snyggt åt sidan ut under täcket så ser sängen så gott som nybäddad ut. Så sov jag inatt och jag har inget minne av att jag la mig, att jag somnade eller att jag skulle ha drömt något.


Jag funderade på det där med näsan under förmiddagen men det var inte förrän efter lunch när jag träffade Yvonne och EB i stallet som vi med gemensamma krafter kom på vad det berodde på. Så när vi löste nöten blev det så självklart!


Alla har ju hört talas om att man kan få musarm om man sitter mycket framför dataskärmen och jobbar vid ett tangentbord. Tennisspelare får tennisarmbåge efter att tusentals gånger ha slagit den lilla gula bollen över nätet. Björn som jobbar på restaurang fick "flygvärdinnesjukan" och nej, han började inte ha en liten blå hatt på huvudet utan han fick ont i axeln efter allt bärande av tallrikar.


Som dressyrryttare har man fått lära sig från grunden hur viktigt det är att sitta med näsan i vädret och se mallig ut...


Jag menar jag har ju suttit och "mallat" mig i över trettio år... Inte konstigt att näsan blir öm. Jag har så klart drabbats av "dressyrnäsa"!


Behandlingen? Ja inte vet jag. Lite extra påskgodis skadar väl aldrig.


 

Presentation

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards