Mellan havretuggorna på Uppsala Ponnyklubb

Alla inlägg den 13 februari 2008

Av Ulrika Pernler - 13 februari 2008 12:13

Hej! Har ni sett att vi ska ha "temaveckor" under våren. Det blir alla möjliga ämnen som foderlära, sjukdomslära, dekorativ hästvård med mera.

Vi kommer att köra varje ämne under en tvåveckorsperiod med tre till fyra  olika dagar att välja mellan.

Alla får komma. Barn- och vuxenelever, deras föräldrar och naturligtvis våra privatmedlemmar. Det finns mer info under nyheter på hemsidan samt i stallet på UPK.

Man får gå på hur många ämnen och sammankomster man vill och det hela kostar inte en krona. "Kunskap är säkerhet" resonerar vi och tror och vet att alla tjänar på detta i längden.

Eventuellt dyker det upp några fler ämnen i form av föreläsningar som kan vara mycket intressanta. Håll ögonen öppna! Om det hela slår väl ut så fortsätter vi i höst.


Jag tror förresten att det har börjat spöka hemma hos mig. Tre kvällar i rad har nämligen TV:n i vardagsrummet gått igång precis klockan tolv på högsta volym dessutom. Lite småläskigt...

Vid den tiden har jag för det mesta precis börjat sjunka in i drömmarnas värld. Så plötsligt rycks man tillbaka av ett vrål från TV:n och sätter sig käpprätt upp i sängen..

Sedan sätter man försiktigt ner fötterna på marken för att inte väcka monstren under sängen. Smyger tryckt mot väggen genom sovrummet och ut i hallen.

Sticker in huvudet först och tittar mig omkring i det nattskumma vardagsrummet. Ingen där! Springer fram till TV kontrollen som ligger i soffan och trycker på off. Knäpptyst!

Slut på spökerierna för ikväll tänker jag och går tillbaka till sängen.

Visst är det mysko! TV:n är i och för sig ganska ny och jag har på känn att det kan finnas nån slags timer som har triggats igång av mitt evigt felaktiga tryckande på de alldeles för många knapparna.

Vad tror ni?

Presentation

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards