Mellan havretuggorna på Uppsala Ponnyklubb

Alla inlägg den 15 mars 2008

Av Ulrika Pernler - 15 mars 2008 14:32

Hej! Den nya hästen anlände som ni vet i torsdagskväll. Nu står han i vårt isoleringsstall tillsammans med Pikachu som är under igångsättning efter att ha vilat.

Uniek som han heter fann sig väl tillrätta i sitt nya stall och tyckte omgivningarna verkade helt okej! Pikachu var däremot mer misstänksam mot förändringen. Han gnäggade och förde liv för att vi skulle komma och hämta honom och ställa honom i sin vanliga box.


På fredags morgonen klädde sig personalen i sina smurfblåa overaller och skoskydd för att leda ut hästarna i en hage som ligger väl avskild fårn de andra hagarna.

Att få gå i en stor gräshage blev väldigt populärt. Pikachu galopperade längs hela staketet för att utforska det nya. Nu var det Unieks tur att känna sig lite misstänksam så han valde till en början att trava runt runt på en liten volt i mitten av hagen. Så småningom började de båda beta av gräset.


På eftermiddagen igår  reds hästarna av vår personal som fortfarande var klädda i blått från topp till tå. Uniek skötte sig utmärkt på sin första ridtur! Vi får se vad hästarna säger om några veckor när de kommer in i det vanliga stallet och får se att människor kan vara betydligt mer färggladda.


Så ett sista schlagersnack! Glöm nu inte att rösta på Christer Sjögren ikväll. Här hemma har det börjat svänga under dagen och hela familjen går nu och trallar på "I love Europe". Trots att de igår var helt inställda på att rösta på den där däckbruden, Charlotte Goodyear, eller vad hon heter.


Om jag kommer till stallet imorgon och är 1400 kronor rikare så ska ni inte bli förvånade eller som Björn sa: -Om man ska komma till final så är man tvungen att ha håret fullt av folie, vara klädd i rustning eller bara vara UFO på nåt annat sätt. Så det är lika bra att skicka Christer.

Presentation

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards