Mellan havretuggorna på Uppsala Ponnyklubb

Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Ulrika Pernler - 30 juni 2009 20:26

Hej! Nemo har fått ett alldeles eget sol- och insektstäcke eftersom han är så känslig för knott. Då han är en sådan utomordentligt fin ponny så fick han ett figursytt täcke. Man vill ju att kläderna ska ha bra passform. Jag ska försöka ta mig ut i hagen och fotografera honom i morgon. Nemo i helkroppstäcke är en syn för gudar. En vandrande kub. Han ser faktiskt en aning rolig ut. Fast själv tar han det hela med ro och verkar tycka det är skönt att slippa de små blodsugarna.

 

Värmen har fortsatt idag och ingen kan väl längre klaga på sommarvädret. Jag har tillbringat kvällen på altanen med telefonen i ena örat för att ringa elever som vill byta tid till hösten och elever som står på kö för att börja rida, och så barnens prat i det andra. Men vi mammor har ju som känt en väl utvecklad simultanförmåga!

 

Telefonledningarna i Jälla har inte velat fungera under dagen så det är säkert många som upplevt att det inte har gått att komma fram till kontoret. Jag såg de stackars reparatörerna stå mest hela dagen i en nygrävd grop för att försöka pussla ihop linjen igen. Hoppas de lyckades så att ni får tag på oss eller att vi kan ringa tillbaka till er imorgon. Tack och lov så verkar mailen ha fungerat i alla fall.

 

Till sist tror jag att jag har fått mig en rejäl överdos sol idag. Möjligtvis åt solstingshållet.

Hur vet man då att man har solsting?

Jo, man tycker att följande historia är rolig:

 

-          Vad heter Elvis brorsa?

-          - ???

-          - Tolvis!

 

Jag skrattar hysteriskt varje gång jag hör den. Det är inte bra alls! Jag måste nog lägga en blöt handduk i nacken och dricka massvis av vatten!

Presentation

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards